Wie een thuiswedstrijd van FC Utrecht bezoekt en daarbij toegang heeft tot de ’t Wed & Waard Lounge, kan zich vanaf nu storten op de Centralpool. De inzet van de nieuwe, door Centralpoint.nl gesponsorde voorspellingscompetitie, is bij elke thuispartij een refurbished iPad.

Het principe is eenvoudig: wie te gast is in de ’t Wed & Waard Lounge, kan een rust- en eindstand voorspellen. Wie zowel de rust- als de eindstand goed heeft, wint de refurbished iPad. In het geval van meerdere juiste voorspellingen, wordt er geloot.

Dat was precies wat afgelopen zaterdag gebeurde. Drie gasten van de ’t Wed & Waard Lounge voorspelden een 2-1 rust-, en een 3-1 eindstand. Uit handen van de voetballers Chris David en Patrick Joosten ontving de winnaar zijn refurbished iPad.
Uiteraard nodigt FC Utrecht Business u van harte uit in de toekomst ook deel te nemen aan de Centralpool.

Klik HIER voor meer informatie over Centralpoint.nl.