Voor de FC Utrecht-spelers Giovanni Troupée en Mitchell van Rooijen lonken interlands met Oranje Onder 20. Het FC Utrecht-duo is door bondscoach Dwight Lodeweges namelijk opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje Onder 20.

Sportpark Parkzicht in Uden is op donderdag 9 november het decor van de oefeninterland Oranje Onder 20 - Zwitserland Onder 20. Op dinsdag 14 november staat een partij tegen Italië Onder 20 op de rol in het G. Teghil Stadion in Lignano Sabbiadoro in Italië.

Of Troupée en Van Rooijen tot de definitieve selectie van Oranje Onder 20 behoren, wordt op vrijdag 3 november duidelijk.Dan maakt Lodeweges zijn spelersgroep bekend.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 20:
Carel Eiting (Ajax), Dani de Wit (Ajax), Deyovaisio Zeefuik (Ajax), Léon Bergsma (Ajax), Mauro Savastano (Ajax), Kaj Sierhuis (Ajax), Teun Koopmeiners (AZ), Jamie Jacobs (AZ), Jeremy Helmer (AZ), Rodney Kongolo (Doncaster Rovers, Engeland), Jeffrey de Lange (FC Twente), Giovanni Troupée (FC Utrecht), Mitchell van Rooijen (FC Utrecht), Jay Roy Grot (Leeds United, Engeland), Arnaut Groeneveld (NEC), Calvin Verdonk (NEC), Maarten Paes (NEC), Frank Sturing (NEC), Philippe Sandler (PEC Zwolle), Jurich Carolina (PSV), Kenneth Paal (PSV), Sherel Floranus (Sparta Rotterdam), Ilias Alhaft (Sparta Rotterdam), Rody de Boer (Telstar).