FC Utrecht legende Leo van Veen test maandag 16 oktober op Sportcomplex Zoudenbalch de verdedigende kwaliteiten van YouTube-creator VV Bas VV. Op die dag neemt het team van FC Utrecht Legends het om 19:00 uur op tegen Creators FC, een voetbalteam van bijzonder populaire YouTubers. De entreegelden van de wedstrijd komen ten behoeve van FC Utrecht Maatschappelijk. Het geld wordt gebruikt ter ondersteuning van ouderen in de provincie Utrecht.
 
Fifalosophy, FC Roelie en de mannen van Ponkers zijn voor het sterrenensemble opgetrommeld om hun beste beentje voor te zetten. Ook Nesim van Supergaande heeft zijn komst voor de elf van Creators FC bevestigd. Zij spelen tegen een FC Utrecht heldencast die, naast Van Veen, onder andere bestaat uit Stefan Postma, Marcel Liesdek en Bas van den Brink.
 
Kaarten voor het aansprekende voetbalduel zijn online verkrijgbaar voor €3,50. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de wedstrijdkassa’s op wedstrijddag. De kaarten kosten aan de kassa €5.
 
Onder alle toeschouwers worden meerdere meet-and-greets verloot met één van hun favoriete YouTubers! Ook de levende legendes van de FC staan open voor een babbel en een fotomoment.