Eind september hebben FC Utrecht en Joseph Wannet het contract verlengd met Wannet Sports Insurance. Wannet is Lloyd’s Coverholder en al meer dan een kwart eeuw gespecialiseerd in het verzekeren van professionele sporters, professionele voetbalteams, sportbonden en toppers uit de entertainmentbranche in binnen- en buitenland.

Tot de klantenkring van Wannet Sports Insurance behoren naast FC Utrecht ook clubs als PSV, FC Bayern München, BVB Dortmund en RSC Anderlecht. Ook de spelers van het Nederlands (dames) elftal en Jong Oranje vallen onder de verzekeringen van het bedrijf uit Arnhem. Sportverzekeraar Joseph Wannet van Wannet Sport Insurance is erg trots op de jarenlange samenwerking met de FC.

De verzekeringsproducten voor deze clubs en organisaties zijn voornamelijk de speciale arbeidsongeschiktheids- en ziektekostenverzekeringen van de spelers, maar ook beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, bonusverzekeringen of evenementenverzekeringen.

Financieel directeur Paulo Steverink is ook blij dat FC Utrecht in de toekomst terug kan blijven vallen op de dienstverlening.  “FC Utrecht is zeer tevreden met de professionele dienstverlening van Joseph Wannet. De deskundigheid van Wannet op het gebied van bijzondere spelersverzekeringen is van grote toegevoegde waarde voor de club.”