FC Utrecht O15 is uitgeroepen tot Team van de Maand September. De selectie van trainer/coach Rick Kruys komt die eretitel toe, aldus Hoofd Opleidingen Henny Lee van FC Utrecht.
 
“Wij werken er iedere dag aan om tot de beste jeugdopleidingen van Nederland te behoren. De jeugdopleiding is een belangrijke pijler in de filosofie van de club. In onze opleidingsvisie is duidelijk omschreven welke speelstijl wij voor ogen hebben: een speelstijl die aansluit bij de cultuur van onze club en bij onze visie op voetbal en die gekenmerkt wordt door de begrippen: Dwingend, Technisch, Naar voren gericht, Met lef, Passie en strijd”, aldus Lee.
 
“Dit team heeft dit de afgelopen maand uiteindelijk in een aantal wedstrijden meer dan waargemaakt. Het team en de spelers hebben zich tot nu toe zeer goed ontwikkeld. Dat is knap, gezien de hoge weerstand in de competitie op het hoogste niveau. Het team weet de lijn van het afgelopen seizoen door te trekken. FC Utrecht O15 is daarmee bovendien aan de kop van de ranglijst te vinden. Deze erkenning is mooie beloning en vooral een bevestiging voor de spelers en stafleden van dit team, dat ze op de goede weg zijn”, zegt Lee.