FCU O15 trad zaterdag 30 september aan tegen ADO Den Haag O15. Tegen deze tegenstander  hebben ze al in de voorbereiding tegen geoefend. De eerste helft gebeurde niet veel. Beide ploegen hadden moeite de oplossing te vinden, onder andere door de compact spelende tegenpartij. Er waren aan beide kanten een aantal gevaarlijke voorzetten, waarbij een fantastische actie van een speler van FCU die de bal voorgaf en snoeihard werd ingekopt. De keeper van ADO redde deze bal fantastisch en daardoor gingen de ploegen met een 0-0 de rust in.

De tweede helft begon FCU beter en kon het meer zijn eigen spel spelen. ADO kwam echter op een 0-1 voorsprong door een voorzet vanaf de zijkant die er op een vreemde manier in ging. FCU liet de kopjes niet hangen en ging op jacht naar de gelijkmaker. Deze kwam ook. De 1-1 kwam na een mooie aanval die goed werd afgerond. De 2-1 kwam uit een penalty, nadat een middenvelder van FCU na een mooie actie gevloerd werd in de 16. De 3-1 kwam ook uit een mooie aanval waarbij de spits goed teruglegde op een middenvelder. Daarna werd het nog even spannend, want ADO maakte de 3-2 en ging alles of niet spelen. Gelukkig voor FCU wisten ze de bal uit de goal te houden en stond er uiteindelijk een 3-2 op het scorebord.