De oud-spelers van FC Utrecht die het gisteravond (maandag) op Sportcomplex Zoudenbalch opnamen tegen Creators FC, zorgden tegen de YouTube-sterren bijna voor dubbele cijfers. Het werd 9-2 voor de FC Utrecht Legends.

Op een door enkele honderden bezocht Sportcomplex Zoudenbalch was de sfeer uitmuntend, net als het weer trouwens. Al regende het wél… Doelpunten, om precies te zijn. Na een 5-0 ruststand liepen de FC Utrecht Legends na de break nog verder weg van de YouTube-sterren: 9-2.

Onder anderen de oud-spelers van FC Utrecht Hans van de Haar, Pascal Bosschaart, Rick Kruys en Khalid Sinouh – veldspeler voor deze gelegenheid – kwamen tot scoren voor de Legends, waarvan Leo van Veen captain was.

Een foto-impressie van de wedstrijd waarvan de opbrengst ten goede kwam aan FC Utrecht Maatschappelijk: