Zestien oud-spelers van FC Utrecht vormen op dit moment de FC Utrecht Legends-selectie voor de wedstrijd van aanstaande maandag tegen Creators FC; een ploeg die bestaat uit populaire YouTubers.

In willekeurige volgorde, de namen van de zestien oud-spelers die maandag het FC Utrecht Legends-team vormen: Khalid Sinouh, Stefan Postma, Marcel Liesdek, Raymond Graanoogst, Bas van den Brink, Robert Roest, Herman Verrips, Richal Leitoe, Wouter Jansen, Marc Verroen, Etienne Shew-Atjon, Leo van Veen, Pascal Bosschaart, Mark Verkuijl, Rick Kruys, Sander Keller.

De wedstrijd FC Utrecht Legends - Creators FC begint maandag op Sportcomplex Zoudenbalch om 19.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar á 3,50 euro. Op de wedstrijddag zijn tickets bij de kassa van Zoudenbalch á 5 euro te koop. De opbrengst van de wedstrijd komt ten goede aan FC Utrecht Maatschappelijk.