De FC Utrecht Business App is afgelopen vrijdag tijdens een netwerkborrel in Stadion Galgenwaard gelanceerd. Zeventig leden van de businessclub van FC Utrecht maakten daar nader kennis met elkaar én de nieuwe zakelijke app van FC Utrecht.

Na een welkomstwoord van FC Utrecht’s Commercieel Directeur Martijn Standaart was het podium voor Bjorn Poels van Alinea Concepts. Hij liet de aanwezigen de mogelijkheden zien van de FC Utrecht Business App, die mede door zijn firma is ontwikkeld. “Deze app maakt het voor leden van de Businessclub van FC Utrecht nog eenvoudiger om met elkaar in contact te komen”, vertelde Poels. Vervolgens legde hij de applicatie verder uit en liet hij zien dat het mogelijk is je met de FC Utrecht Business App aan te melden voor de events van FC Utrecht Business.

Die mededelingen werden goedkeurend ontvangen door de aanwezigen, die na het officiële gedeelte van de introductie allemaal een FC Utrecht Business-sjaal kregen. Die kon direct gebruikt worden voor de ‘Sjaal Om, Sjaal Af Quiz’, die werd gepresenteerd door Rob Zomer en FC Utrecht’s assistent-trainer Jean-Paul de Jong.

Toen de quiz was gespeeld, werd door de leden van FC Utrecht Business genoten van een stamppotbuffet en een borrel. Daarna werd gezamenlijk gekeken naar de wedstrijd Jong FC Utrecht – MVV Maastricht, die door de Utrechtse talenten met 2-1 werd gewonnen.

Een fotoreeks van een geslaagde avond in Stadion Galgenwaard: