Op het plein voor de Cityside zagen vele duizenden FC Utrecht-supporters ‘m gisteren al staan, en deze week doet-ie nog vele plaatsen in de provincie Utrecht aan: de Oprecht Utrecht Promobus. Op acht plekken wordt deze week aandacht gevraagd voor het aankomende provinciebezoek van FC Utrecht: #oprechtutrecht.

“Op dinsdag 7 november trekken wij met de spelers, trainers en werknemers van FC Utrecht de provincie in om een hartverwarmend verrassingsbezoek te brengen aan supporters in de provincie die een steuntje in de rug kunnen gebruiken”, vertelt Manager Maatschappelijk Niek Amelink van FC Utrecht. “Tijdens de roadshow van deze week vragen we aandacht voor dat provinciebezoek én het nieuwe platform Oprecht Utrecht.”

Een kijkje nemen bij de promobus en je laten informeren over het aanstaande provinciebezoek én Oprecht Utrecht? Dit is het draaiboek van de FC Utrecht Roadshow:
Dinsdag 31 oktober, Woerden: van 10.00 tot 12.00 uur bij Winkelcentrum Tournoysveld
Dinsdag 31 oktober, De Bilt: van 13.00 tot 16.00 uur aan de Hessenweg
Woensdag 1 november, Vianen: van 10.00 tot 12.00 uur op de markt aan De Voorstraat
Woensdag 1 november, Nieuwegein: van 13.00 tot 16.00 uur op het Muntplein
Donderdag 2 november, Houten: van 10.00 tot 12.00 uur op Het Rond
Donderdag 2 november, Zeist: van 13.00 tot 16.00 uur op het Emmaplein
Vrijdag 3 november, Breukelen: van 10.00 tot 12.00 uur op de markt
Vrijdag 3 november, IJsselstein: van 13.00 tot 16.00 uur op de markt

Naast een vaste crew maken diverse gasten hun opwachting. Mascotte Tiger gaat op dinsdag mee, influencer Lode de Boo op woensdag en de FC Utrecht OldStars op donderdag. Oud-speler Koos van Tamelen sluit tijdens de slotdag van de tour aan.

Heb jij een wens of wil je er één vervullen? Op dinsdag 7 november geeft FC Utrecht het startschot van Oprecht Utrecht en vervullen de spelers de eerste 20 wensen. Wil jij dat de voetballers van FC Utrecht die dag jouw wens vervullen? Geef je wens dan door bij de Oprecht Utrecht Roadshow, of vul het formulier in op OprechtUtrecht.nl.