De Eredivisiepartij FC Utrecht - NAC Breda wordt zondag geleid door Christiaan Bax. In Stadion Galgenwaard krijgt de leidsman bijval van zijn assistenten Mark Strijker en Maarten Ketting. Rob Dieperink is van de partij als vierde official.

Dat blijkt uit de scheidsrechtersaanstellingen die door de KNVB bekend zijn gemaakt.

De voetbalbond heeft als scheidsrechter voor de Jupiler League-wedstrijd NEC - Jong FC Utrecht Stan Teuben aangesteld. In Nijmegen zijn vrijdag Frans Ozinga en Steven van der Vrande de assistent-scheidsrechters van dienst. Roel de Cock is in De Goffert als vierde official actief.

FC Utrecht - NAC Breda begint zondag om 14.30 uur in Stadion Galgenwaard. NEC - Jong FC Utrecht vangt vrijdag in Nijmegen om 20.00 uur aan. 

UPDATE: Een wijziging in de aanstellingen. Stan Teuben, die was aangesteld bij NEC - Jong FC Utrecht, gaat nu Go Ahead Eagles - Jong AZ fluiten. Erwin Blank bewandelt de omgekeerde weg en is vrijdag dus de arbiter van dienst in De Goffert.