Honderden belangstellenden kwamen vandaag (dinsdag) af op de Open Training in Stadion Galgenwaard. Naast een training van het eerste elftal van FC Utrecht was er voor de vanuit alle hoeken van de provincie toegestroomde belangstellenden volop andersoortig vermaak in en bij het stadion.

Of het nu de Engelse voetbalfreestyler was die zijn trucjes vertoonde, de clowns die grappen en grollen uithaalden, het vlaggenmaken met de leden van het sfeerteam, de selfies met de spelers of de inspirerende training van het eerste elftal: de Open Training was één en al FC Utrecht-lol.

Voor de leden van de Junior Tigers die zich ervoor hadden aangemeld, was het slotstuk van de Open Training een ware kers op de taart: de Kids Persconferentie. Yassin Ayoub, David Jensen, Sean Klaiber en Cyriel Dessers gingen uitgebreid in op de vele vragen die de jonge FC Utrecht-supporters voor ze hadden.

Een foto-impressie van editie 2017 van de Open Training: