Op dinsdagmiddag 26 september stond FCU O15 - Feyenoord O15 op het programma. Dit was een verplaatste competitiewedstrijd, omdat Feyenoord binnenkort een internationaal toernooi gaat spelen. FCU begon sterk aan de wedstrijd. Het middenveld kon goed bereikt worden waardoor de spitsen goed in stelling gebracht konden worden. Dit zorgde voor veel gevaar voor de goal van Feyenoord. FCU kwam ook verdiend met 1-0 voor. Ook al had Feyenoord veel snelheid voorin, het werd niet echt gevaarlijk omdat de verdediging van FCU goed stond. De tweede helft kwam FCU goed uit de startblokken en ging op jacht naar de 2-0, die al in de eerste helft had kunnen vallen. Helaas voor FCU viel deze niet en kwam Feyenoord na een mooie individuele actie langszij. Snel daarop maakte Feyenoord zelfs de 1-2.

FCU gaf zich echter niet gewonnen en stond het als team op. Dat was ook typerend voor 2-2 en de 3-2, waarbij beide doelpunten bij een van de backs begon. De 2-2 werd gemaakt door opkomen van de ene back, hij werd echter gevloerd in de 16, waarop de scheidsrechter een penalty gaf. De 3-2 werd gemaakt door opkomen van de andere back, die de bal fantastisch voor gaf en deze door een aanvaller fantastisch werd binnengeschoten. FCU O15 had alles gegeven en sleepte er als team een mooie overwinning uit.