Bondscoach Bert Konterman van Oranje Onder 18 heeft vier FC Utrecht-talenten opgenomen in zijn voorselectie: Fabian de Keijzer, Mohamed Mallahi, Stijn Schilder en Tommy St. Jago. Mogelijk komen zij op donderdag 5 oktober in actie in een interland tegen Oostenrijk Onder 18.

Het duel met de Oostenrijkers wordt gespeeld op de KNVB Campus in Zeist. Met welke definitieve selectie Konterman met Oranje Onder 18 de strijd met de Oostenrijkers aangaat, maakt de keuzeheer op vrijdag 29 september bekend.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 18:
Delano Ladan (ADO Den Haag), Mitchell Bakker (Ajax), Sven Botman (Ajax), Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Issam El Maach (Ajax), Jay Gorter (AZ), Justin de Haas (AZ), Joey Jacobs (AZ), Thijs Oosting (AZ), Jasper Schendelaar (AZ), Juan Familia Castillo (Chelsea, Engeland), Dogucan Haspolat (Excelsior), Daniël van Kaam (FC Groningen), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Stijn Schilder (FC Utrecht), Tommy St. Jago (FC Utrecht), Achraf El Bouchataoui (Feyenoord), Orkun Kökcü (Feyenoord), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Ian Smeulers (Feyenoord), Ole ter Haar Romeny (NEC), Zakaria Aboulhlal (PSV), Tijn Daverveld (PSV), Andrew Mendonca (PSV), Bradly van Hoeven (Sparta Rotterdam), Hicham Acheffay (Vitesse), Thomas Buitink (Vitesse).