Bekervoetbal vanavond (donderdag) in Stadion Galgenwaard! De Utrechtse Derde Divisionist USV Hercules neemt het vanaf 18.30 uur op tegen het in de Eredivisie uitkomende FC Groningen. Kaarten zijn verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop, die tot 18.30 uur open is vandaag.

FC Groningen heeft, in relatie tot het toernooi om de KNVB Beker, geen al te beste recente herinneringen aan Stadion Galgenwaard. Sterker nog: vorig seizoen was het in dat stadion dat de Groningers hun Waterloo vonden. Een heerlijke pot bekervoetbal werd in de slottellen beslist door Nacer Barazite: 1-0 voor FC Utrecht werd het.

USV Hercules eindigde in de Derde Divisie afgelopen seizoen op een zeer verdienstelijke vierde plaats en staat op dit moment – het seizoen is nog pril – in de middenmoot van die reeks. FC Groningen komt ook deze jaargang weer uit in de Eredivisie en bezet momenteel de tiende plaats.

Aan het Herculesplein in Utrecht begint de bekerwedstrijd om 18.30 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk; voor jeugd en 65-plussers geldt een tarief van 5 euro per ticket. Kaartverkoop vindt plaats in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard en via INTERNET