Komend seizoen verwelkomt FC Utrecht het team van uitzendbureau TaskHero in de skybox area. Het bedrijf met Utrechtse roots van Tessa Rijn zag in de gezellige box in Stadion Galgenwaard de ideale plek om business met pleasure te combineren.

Extra glans
Het zakelijke netwerk van FC Utrecht kent Tessa Rijn al langer dan vandaag. Al jaren is ze zowel op zakelijk als persoonlijk gebied actief bij de club en dit seizoen krijgt haar betrokkenheid extra glans met de huur van een skybox. ‘Met het team dat er nu staat heb ik de overtuiging dat FC Utrecht dit seizoen mooie prestaties gaat leveren. Leuk voor de relaties die mij op zondag vergezellen, maar zeker ook leuk voor mezelf als trouwe supporter. De huur van de skybox is voor mij de perfecte manier om business met pleasure te combineren’, aldus Tessa. 

Eerste skyboxeigenaresse 
Director of Sales Dönüs Coban van FC Utrecht is blij met de komst van Tessa en haar bedrijf. ‘Ik hou van mensen die hun dromen najagen. Tessa heeft lef en ambitie en dat past prima binnen deze club. Zij is daarnaast ook de eerste vrouwelijke skyboxeigenaar bij FC Utrecht. Hoe gaaf is dat? Ik juich het absoluut toe dat meer vrouwen actief worden in de voetballerij. Het wordt toch voornamelijk gezien als een mannenwereld. Van ondernemende vrouwen zoals Tessa zou ik dus er wel meer willen hebben!’  
 
Over TaskHero 
Het in 2009 opgerichte Uitzendbureau TaskHero is een Utrechts bedrijf dat razendsnel jong, ambitieus en hardwerkend tijdelijk of vast personeel aanbiedt voor elke klus. Voor FC Utrecht levert TaskHero dit jaar op vaste basis stijlvolle hostesses.