Domino’s Utrecht is toegetreden als digitaal partner van FC Utrecht. Belangrijk onderdeel van dit partnership is de adoptie van de Man of the Match verkiezing van de FC. Vanaf de wedstrijd FC Utrecht - Roda JC Kerkrade van aanstaande zondag kiezen supporters hun eigen ‘Domino’s Man of the Match’.

Kans op mooie prijzen
Na afloop van zowel thuis- als uitwedstrijden kan er via een speciale applicatie eenvoudig gestemd worden op de uitblinker uit het team van Erik ten Hag. Op de woensdag na de wedstrijd wordt - uit de supporters die de juiste ‘Domino’s Man of the Match’ kozen - een winnaar getrokken.

Deze winnaar blijft allesbehalve met lege handen achter. Domino’s Utrecht stelt namelijk twee ‘behind-the-scene-tickets’ voor de volgende thuiswedstrijd van FC Utrecht beschikbaar en daarnaast nog eens vijf waardebonnen die recht geven op gratis pizza’s bij Domino’s Utrecht.

Stemmen op de ‘Domino’s Man of the Match’ en kans maken op deze mooie prijzen kan vanaf de aftrap van de wedstrijd. 

Korting op pizza’s
Ook aan de inwendige FC Utrecht-supporter is gedacht. Seizoenkaarthouders van FC Utrecht profiteren namelijk ook van het nieuwe partnership. Op vertoon van hun seizoenkaart krijgen supporters bij de vestigingen van Domino’s in Utrecht, Nieuwegein, De Bilt en Maarssen 25% korting op hun bestelling bij afhalen. Ook bij online bestellen geldt deze korting. Gebruik hiervoor de kortingscode 50281 bij bestellen via www.dominos.nl.

Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

More to come…
Naast de Man of the Match verkiezing organiseren Domino’s Utrecht en FC Utrecht gedurende het seizoen nog meerdere smakelijke evenementen om de voetbalbeleving compleet te maken. Vorig seizoen werd hier al uitgebreid mee geëxperimenteerd en hier wordt dit seizoen met unieke acties op voortgeborduurd.