De FC Utrecht-talenten Fabian de Keijzer, Mohamed Mallahi en Tommy St. Jago zijn opgeroepen voor Oranje Onder 18. Dat team neemt het op donderdag 5 oktober op de KNVB Campus in Zeist in een vriendschappelijke interland op tegen Oostenrijk Onder 18.

Stijn Schilder, eveneens speler van FC Utrecht, wordt mogelijk op een later moment nog aan de selectie toegevoegd. Hij staat stand-by voor het Oranje Onder 18 van bondscoach Bert Konterman.

De selectie van Oranje Onder 18:
Delano Ladan (ADO Den Haag), Mitchell Bakker (Ajax), Sven Botman (Ajax), Justin de Haas (AZ), Thijs Oosting (AZ), Jasper Schendelaar (AZ), Juan Familia Castillo (Chelsea, Engeland), Dogucan Haspolat (Excelsior), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Tommy St. Jago (FC Utrecht), Achraf El Bouchataoui (Feyenoord), Orkun Kökcü (Feyenoord), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Zakaria Aboukhlal (PSV), Tijn Daverveld (PSV), Andrew Mendonca (PSV), Thomas Buitink (Vitesse).