FC Utrecht-speler Mitchell van Rooijen is door bondscoach Dwight Lodeweges opgenomen in de selectie van Oranje Onder 20. Die ploeg speelt op donderdag 5 oktober (in Hardenberg tegen Duitsland Onder 20) en maandag 9 oktober (in Grodzisk Wielkopolski tegen Polen Onder 20) vriendschappelijke interlands.

Mogelijk is daarbij ook voor de FC Utrecht-spelers Thijmen Nijhuis, Giovanni Troupée en Odysseus Velanas een rol weggelegd. Dat drietal staat namelijk stand-by voor Oranje Onder 20 en kan dus nog aan de selectie worden toegevoegd.

De selectie van Oranje Onder 20:
Carel Eiting (Ajax), Dani de Wit (Ajax), Deyovaisio Zeefuik (Ajax), Léon Bergsma (Ajax), Mauro Savastano (Ajax), Kaj Sierhuis (Ajax), Jeremy Helmer (AZ), Ferdy Druijf (AZ), Teun Koopmeiners (AZ), Jamie Jacobs (AZ), Juninho Bacuna (FC Groningen), Hidde ter Avest (FC Twente), Jeffrey de Lange (FC Twente), Mitchell van Rooijen (FC Utrecht), Jay Roy Grot (Leeds United, Engeland), Maarten Paes (NEC), Rodney Kongolo (Doncaster Rovers, Engeland), Justin Hoogma (1899 Hoffenheim, Duitsland), Kenneth Paal (PSV), Ilias Alhaft (Sparta Rotterdam), Sherel Floranus (Sparta Rotterdam), Rody de Boer (Telstar), Julian Lelieveld (Vitesse).