Voor diverse FC Utrecht-spelers stonden er de voorbije dagen activiteiten met vertegenwoordigende elftallen op de rol. Een overzicht van de verrichtingen van de FC Utrecht-(jeugd)internationals.

Bosnië-Herzegovina – Dario Dumic
Verdediger Dario Dumic behoorde tot de nationale equipe van Bosnië-Herzegovina voor de uitduels met Cyprus en Gibraltar. Op Cyprus maakte de achterhoedespeler van de Utrechters geen speelminuten, in Portugal – waar de thuisduels van Gibraltar worden afgewerkt – wél. Vijf minuten voor tijd kwam Dumic als vervanger van Edin Cocalic in de ploeg. De Bosniërs wonnen met 0-4 van Gibraltar.

Oranje Onder 20 – Thijmen Nijhuis en Mitchell van Rooijen
Tegen Engeland Onder 20 leed Oranje Onder 20 een geflatteerde 3-0 nederlaag. Mitchell van Rooijen kwam in het Engelse Telford vlak voor tijd als vervanger van Jay-Roy Grot binnen de lijnen.
Enkele dagen later werd door de Nederlandse talenten met 1-0 gewonnen van Portugal Onder 20. Bij die partij was er voor Van Rooijen een basisplaats.

Oranje Onder 19 – Nick Venema
Als invaller kwam Nick Venema binnen de lijnen in de wedstrijd tegen België Onder 19. Aan de 1-2 tussenstand in het voordeel van de Belgen konden Venema en de zijnen in de slotfase van de partij niets meer veranderen.
In het duel met Portugal Onder 19 stond Venema in de basis. Die pot eindigde in 2-2.
In de slotpartij van het Vierlandentoernooi was het prijsschieten voor Oranje Onder 19, dat met 9-0 over Finland Onder 19 heen denderde. Venema speelde slechts achttien minuten mee, maar slaagde er toch in twee keer te scoren.

Oranje Onder 18 – Fabian de Keijzer, Mohamed Mallahi en Tommy St. Jago
Met Oranje Onder 18 trokken de FC Utrecht-talenten Fabian de Keijzer, Mohamed Mallahi en Tommy St. Jago naar Denemarken voor een dubbele ontmoeting met hun Deense leeftijdsgenoten. In de eerste ontmoeting werd door Oranje Onder 18 met 1-2 gewonnen. St. Jago en Mallahi stonden bij die partij in de basis; na een uur spelen werd Mallahi vervangen.
Bij de tweede partij tegen de Denen waren er basisplaatsen voor De Keijzer, Mallahi en St. Jago. De Keijzer en St. Jago maakten de hele wedstrijd vol, Mallahi werd na ruim een uur spelen vervangen. De match eindigde in 1-1.