FC Utrecht O15 speelde haar eerste competitiewedstrijd thuis tegen Volendam O15. De wedstrijd begon iets later dan gepland, vanwege het onweer. Nadat de scheidsrechter en de buienradar aangaf dat er gespeeld kon worden, werd er afgetrapt en ging de wedstrijd van start. FCU begon sterk aan de wedstrijd en wist via sterke omschakelmomenten gevaarlijk te worden. Zo werd ook de 1-0 gescoord. FCU vergat de andere kansen te benutten, waardoor het op 1-0 bleef staan met rust.

Na rust begon FCU de eerste 10 minuten goed. Maar de 1-1 viel uit een countermoment van Volendam. FCU was daarna niet meer zichzelf en de 1-2 werd gemaakt uit de counter, nadat FCU vergat de 2-1 te maken. In een alles of niets poging probeerde FCU nog gelijk te komen, maar uiteindelijk stond de 1-3 op het scorebord. Volgende week een herkansing tegen Sparta.