FCU O16 speelde de eerste helft goed georganiseerd, waardoor Sparta in balbezit weinig kon creëren. FCU kon in de omschakeling van verdedigen naar aanvallen niet gebruik maken van de ruimtes omdat de technische vaardigheden vandaag ondermaats waren. FCU komt uit een ingestudeerde corner op een 1-0 voorsprong maar weet deze niet vast te houden tot aan de rust. De ruststand was 1-1.

De 2e helft was FCU niet in staat om in balbezit de vrije man te vinden en was zeer slordig in de omschakeling. Hierdoor ontstonden er weinig kansen. Sparta was de gehele wedstrijd de betere ploeg. Sparta scoort uit een afgeslagen corner de 1-2. De absolute scherpte en overtuiging ontbrak vandaag bij FCU. Er waren veel leermomenten.