FCU begon direct goed aan de wedstrijd en kon door goed spel PEC terugdringen op eigen helft en goede kansen creëren .
Het was lastig voor PEC om tot goede aanvallen te komen. Zij konden wel een aantal keren gevaarlijk counteren en dicht bij het doel van FCU komen. Het was FCU die de kansen kreeg om op voorsprong te komen. Er werd echter tot aan de rust niet gescoord.

De 2de helft startte PEC sterker en dwong FCU terug, waardoor er een aantal gevaarlijke situaties voor het doel van FCU waren.
Naarmate de wedstrijd vorderde kwam FCU weer beter terug in de wedstrijd en kon ver in de 2de helft eindelijk de bevrijdende 0-1 scoren. Hierna was de wedstrijd wel gespeeld. Er werd door beide ploegen hard gestreden. Er kwamen geen doelpunten meer.  FCU won zijn eerste competitiewedstrijd met 0-1.