FCU O15 speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Met een goede, maar regenachtige, trainingsweek achter de rug, was FCU klaar voor de wedstrijd. FCU was vanaf het begin de bovenliggende partij en wist goed georganiseerd te voetballen. Via de backs die langs de zijlijn opstoomden, wist het een aantal keer gevaarlijk te worden. Daarna ging Sparta iets hoger druk zetten, waardoor FCU zich moest aanpassen. Het wist zich goed onder die druk uit te spelen en kreeg daarbij ook een aantal mogelijkheden. In de counter kreeg Sparta een grote kans, maar bij rust stond het nog 0-0.

Na rust ging FCU onverstoorbaar door en bleef gecontroleerd voetballen. Hierdoor kwamen ze 20 minuten voor tijd met 0-1 voor. Een snel genomen vrije trap op de rechtsback van FCU, zorgde ervoor dat de rechtsback kon opstomen en een lage voorzet kon geven op de spits, die de bal feilloos binnen schoot. Daarna ging Sparta alles of niets spelen, daaruit werd het nog één keer gevaarlijk. Maar FCU kon uiteindelijk de verdiende overwinning binnen slepen.