De Eredivisiepartij tussen FC Twente en FC Utrecht wordt zondag geleid door Jochem Kamphuis. Dat is duidelijk nu de KNVB de aanstellingen van de arbitrale kwartetten voor de competitieduels van komend weekend heeft gepubliceerd.

Kamphuis krijgt zondag in Enschede assistentie van Peter Janson en Freek Vandeursen. Clay Ruperti is de vierde official in de Grolsch Veste, waar om 14.30 uur wordt afgetrapt.

Op vrijdag speelt Jong FC Utrecht thuis tegen De Graafschap. Dat Jupiler League-duel wordt gespeeld op De Westmaat, waar Rob Dieperink als arbiter actief is. In Bunschoten-Spakenburg zijn Thomas Krijt en Steven van der Vrande de assistent-scheidsrechters van dienst en is Robin Gansner de vierde official. De partij tegen de Superboeren begint om 20.00 uur. 

UPDATE. woensdag 11.30 uur: Voor FC Twente - FC Utrecht is er een wijziging in het arbitrale kwartet: Freek Vandeursen wordt vervangen door Erik Kleinjan.