De FC Utrecht-talenten Dino Janssen, Mohamed Mallahi en Stijn Schilder zijn uitgenodigd voor een tweedaagse stage met Oranje Onder 18. De Nederlandse talenten komen op maandag 18 en dinsdag 19 september bij elkaar in Zeist. Trainer/coach Bert Konterman gaat die dagen met zijn spelersgroep het veld op.

De selectie van Oranje Onder 18 voor de tweedaagse stage:
Timon Fikkert (ADO Den Haag), Delano Ladan (ADO Den Haag), Sven Botman (Ajax), Sergio Dest (Ajax), Issam El Maach (Ajax), Justin Baas (AZ), Joey Jacobs (AZ), Peer Koopmeiners (AZ), Daniël van Kaam (FC Groningen), Dino Janssen (FC Utrecht), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Stijn Schilder (FC Utrecht), Sämi van den Berg (Hannover’96, Duitsland), Ole ter Haar Romeny (NEC), Tijn Daverveld (PSV), Gregory Kuisch (PSV), Andrew Mendonca (PSV), Dogucan Haspolat (Excelsior), Bradley van Hoeven (Sparta Rotterdam), Darwin Heuvelman (Sparta Rotterdam), Daan van Unen (Sparta Rotterdam), Hiclan Acheffay (Vitesse).