De maand augustus is voorbij en dus was het tijd voor de Junior Tigers om te stemmen op hun Speler van de Maand. Voor de jongste supporters van FC Utrecht was het duidelijk; Cyriel Dessers was de man van de maand augustus. Eén van zijn stemmers was de zesjarige Dylano uit Culemborg. Hij mocht afgelopen woensdag, 6 september, de bokaal uitreiken aan Dessers.

“Wat een eer, dank je wel!” reageert Dessers wanneer hij de goudkleurige beker in handen krijgt. Met drie goals in de drie wedstrijden van de maand augustus, wist hij zich te onderscheiden van de andere spelers. Dylano was onder de indruk en had een briefje vol vragen aan zijn idool bij zich. Wat is bijvoorbeeld zijn lievelingsdier, wil Dylano weten. “Dat is een otter! Als kind vond ik dat al zo’n leuk dier!” laat Dessers weten.

Dylano voetbalt zelf nog niet, maar wil dit ooit wel gaan doen. Natuurlijk wil hij dan net zo veel goals maken als Dessers. Hoeveel dat er inmiddels zijn? “40 goals heb ik tot nu gemaakt in mijn betaald-voetbal carrière! Ik ben van plan er nog een heleboel meer te maken!”

Wil jij de ‘Speler van de Maand’-Award van de maand september uitreiken?! Stem dan eind september op jouw favoriet!