De Bunnikside leeft

08 september 2017
FC Utrecht jaagt met het omarmen van de meest recente initiatieven een jarenlange wens na om de entourage in Stadion Galgenwaard weer naar nieuwe hoogten te stuwen. 
De Bunnikside leeft als vanouds; de sfeer vanaf de tribunes in wedstrijden tegen FK Zenit Sint-Petersburg en Willem II was om over naar huis te schrijven. FC Utrecht is blij met deze positieve ontwikkeling en heeft ervoor gekozen om het positieve advies van de Supportersvereniging over deze sfeerontwikkeling te volgen en deze te omarmen.
 
FC Utrecht jaagt met het omarmen van de meest recente initiatieven een jarenlange wens na om de entourage in Stadion Galgenwaard weer naar nieuwe hoogten te stuwen. De Bunnikside was en is hierin het hart van alle activiteiten; de sfeer die daar wordt gemaakt slaat doorgaans over naar andere delen van het stadion.

Het omarmen van de sfeerinitiatieven loopt hiernaast parallel aan het onderzoek om een deel van de Bunnikside om te bouwen naar een permanente staantribune. Er is de FC dus alles aan gelegen om de initiatieven een kans te geven.
 
Uiteraard begrijpen wij dat dit voor sommige supporters nadelige gevolgen hebben. FC Utrecht neemt klachten dan ook zeker serieus en zal gehoor geven aan supporters die naar aanleiding van dit bericht verplaatst willen worden. FC Utrecht faciliteert hier graag in. Supporters die hiervan gebruik willen maken kunnen een mail sturen naar klantenservice@fcutrecht.nl. 

Op de site van de Supportersvereniging is inmiddels ook een brief verschenen met eenzelfde strekking.