Na een succesvol driedaags trainingskamp op Texel trad FC Utrecht O17 afgelopen zaterdag aan voor een oefenpot tegen FC Twente. De Twentenaren waren in het grootste gedeelte van de eerste helft de bovenliggende partij, maar de Utrechtse organisatie stond goed en gaf geen kansen weg. Sterker nog, na een half uur spelen kwam Utrecht snel achter elkaar op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Aaron Agbomson en Reda Akmum. Een slippertje achterin zorgde ervoor dat Twente echter nog voor rust de aansluiting vond. De tweede helft was wat meer in evenwicht, maar ook veel rommeliger. Utrecht kon middels een strafschop van Malik Trustfull uitlopen naar een 3-1 eindstand. Volgende week gaat het team van trainer Ruud Heus spelen voor ‘t ‘echie’, als er voor de beker wordt aangetreden tegen AZ op het AFAS trainingscomplex in Wijdewormer en een week later is datzelfde AZ de eerste competitie tegenstander, maar dan op Zoudenbalch.