Meer dan 2.000 Seizoenkaarthouders hebben al gebruikgemaakt van de mogelijkheid een gratis kaartje aan te vragen voor de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade van zondag 10 september. Het ‘Neem iemand mee naar de FC-voordeel’ wordt door Bunnikside-abonnementhouders tot nu toe het vaakst verzilverd.

Een kleine 900 Bunnikside-Seizoenkaarthouders hebben inmiddels een kaartje voor een maatje geclaimd. De Zuidtribune volgt in het fictieve klassement met ruim 650 introducees. Op de Cityside zitten ruim 300 Seizoenkaarthouders die op zondag 10 september een gratis introducé meenemen naar de pot tegen Roda JC. Met iets meer dan 200 geclaimde vrijkaarten sluit op dit moment de Noordtribune nog de rij. 

Seizoenkaarthouders van FC Utrecht ontvingen vorige week via e-mail een unieke code die ze kunnen gebruiken om voor de thuiswedstrijd van zondag 10 september tegen Roda JC Kerkrade 1 gratis kaartje te bestellen.

Onder het mom van ‘Neem iemand mee naar de FC’ krijgen de meest trouwe supporters van de club zo de kans iemand uit hun nabije omgeving te verrassen met een bezoek aan het mooiste plekkie op aard; Stadion Galgenwaard!

Er is een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar voor de actie; het aloude credo op = op is dus van toepassing.

Seizoenkaarthouder en géén e-mail ontvangen? Vul dan even DIT formulier in.