Op de voorlopige selectielijst van Oranje Onder 20 staan de namen van de FC Utrecht-voetballers Giovanni Troupée, Odysseus Velanas, Mitchell van Rooijen en Thijmen Nijhuis. Het kwartet is in beeld voor deelname aan oefeninterlands tegen Engeland Onder 20 (donderdag 31 augustus, Telford) en Portugal Onder 20 (maandag 4 september, Rijnsburg).

Bondscoach Dwight Lodeweges heeft een voorselectie samengesteld van 29 spelers. Op vrijdag 25 augustus maakt de KNVB-coach bekend met welke selectie hij uiteindelijk aantreedt tegen de Engelsen en de Portugezen.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 20:
Carel Eiting (Ajax), Dani de Wit (Ajax), Deyovaisio Zeefuik (Ajax), Léon Bergsma (Ajax), Mauro Savastano (Ajax), Noussair Mazraoui (Ajax), Teun Koopmeiners (AZ), Nigel Robertha (SC Cambuur), Gustavo Hamer (FC Dordrecht), Jeffrey de Lange (FC Twente), Giovanni Troupée (FC Utrecht), Odysseus Velanas (FC Utrecht), Mitchell van Rooijen (FC Utrecht), Thijmen Nijhuis (FC Utrecht), Joey Veerman (FC Volendam), Mohamed El Hankouri (Feyenoord), Javairo Dilrosun (Manchester City, Engeland), Rodney Kongolo (Manchester City, Engeland), Jay Roy Grot (NEC), Philippe Sandler (PEC Zwolle), Jurich Carolina (PSV), Kenneth Paal (PSV), Mink Peeters (Real Madrid, Spanje), Sherel Floranus (Sparta Rotterdam), Rody de Boer (Telstar), Justin Hoogma (Hoffenheim, Duitsland), Julian Lelieveld (Vitesse), Lars ten Teije (Vitesse), Tristan Dekker (VVV-Venlo).