Aanvaller Nick Venema van FC Utrecht gaat met Oranje Onder 19 naar Finland om daar deel te nemen aan een Vierlandentoernooi.

De spits treft met zijn lands- en leeftijdsgenoten achtereenvolgens België Onder 19 (woensdag 30 augustus, 13.00 uur lokale tijd), Portugal Onder 19 (vrijdag 1 september, 15.00 uur lokale tijd) en Finland Onder 19 (maandag 4 september, 18.30 uur lokale tijd).

Alle duels worden afgewerkt in het Vaasa Stadium.

Bondscoach Maarten Stekelenburg heeft 23 spelers opgeroepen voor de trip naar Scandinavië, namelijk:
Boy Kemper (Ajax), Che Nunnely (Ajax), Jasper ter Heide (Ajax), Navajo Bakboord (Ajax), Noa Lang (Ajax), Nick Plomper (Ajax), Donyell Malen (Arsenal, Engeland), Owen Wijndal (AZ), Rens van der Wacht (AZ), Jordan van der Gaag (Benfica, Portugal), Tom van de Looi (FC Groningen), Lars Kramer (FC Groningen), Nick Venema (FC Utrecht), Jordy Wehrmann (Feyenoord), Perr Schuurs (Fortuna Sittard), Ferdi Kadioglu (NEC), Armando Obispo (PSV), Joel Piroe (PSV), Justin Lonwijk (PSV), Mike van de Meulenhof (PSV), Kik Pierie (sc Heerenveen), Trevor Doornbusch (sc Heerenveen), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam).