FC Utrecht heeft onlangs de basis gelegd voor een Smart Connected Stadium. Daarbij is de ambitie uitgesproken dat we in het stadion met diverse bedrijven samen met de stakeholders uit het gebied en de regio willen werken aan het realiseren van oplossingen op het snijvlak van technologie, gezondheid en sport, met Stadion Galgenwaard als proeftuin. Samen met stad en regio, met de stakeholders, bedrijven en bewoners. Movares pakt als één van de eerste bedrijven deze handschoen op.
 
Movares is een adviesbureau dat haar hoofdkantoor in Utrecht heeft en slimme adviezen en ontwerpen levert op het gebied van infrastructuur en mobiliteit. Het bedrijf stapt met de ontwikkeling in het grote zakelijke netwerk van FC Utrecht. Zo maakt zij tijdens seizoen 2017-2018 gebruik van stoeltjes in de gewilde Healthy Urban Living Lounge.
 
Movares en FC Utrecht: wij verbinden vanuit het hart
Jacco Buisman, directielid bij Movares, geeft aan dat de combinatie van sport, een duurzame leefomgeving en de gecreëerde proefomgeving Movares heeft doen besluiten zich te verbinden met FC Utrecht. “Wij willen de kennis en ervaring van onze mensen graag inzetten om samen met andere partijen stappen voorwaarts te maken en van en met elkaar te leren. Wij kijken uit naar een enerverende samenwerking met mooie resultaten op allerlei terreinen.”
 
Dönüs Coban, Director of Sales bij FC Utrecht, ziet de aansluiting van Movares als een zeer goede stap in het doorontwikkelen van het living lab. “Wij zijn trots dat een gerenommeerde partij als Movares kiest voor FC Utrecht. In de eerste plaats vanwege de gedeelde waarden. Heel veel bedrijven roepen dat zij verbinden, bij Movares is het daadwerkelijk onderdeel van hun DNA. Net als bij FC Utrecht. Wij hebben onlangs de ambitie uitgesproken dat we in het stadion met diverse bedrijven samen met de stakeholders uit het gebied en de regio willen werken aan het realiseren van oplossingen op het snijvlak van technologie, gezondheid en sport met Stadion Galgenwaard als proeftuin. Het is mooi om te zien dat een bedrijf als Movares hier op inhaakt.”