FC Utrecht-supporters die donderdag in Polen zijn en daar de Europa League-voorrondepartij tegen Lech Poznan bijwonen, kunnen zich voor aanvang van die wedstrijd verzamelen op een zogeheten Meeting Point.

Op het Meeting Point worden de aangeschafte omwisselbiljetten omgeruild voor wedstrijdtickets. Op de voor FC Utrecht-supporters exclusieve locatie is een kroeg, gratis parkeergelegenheid met toezicht en vanaf daar rijden de gratis busshuttles naar het stadion; en later op de avond vice versa. Het Meeting Point is geopend vanaf 12.00 uur en om 18.00 uur wordt er gestart met omwisselen bij het instappen in de bussen. Het vertrek van de bus is om 18.15 uur. Na afloop komen de bussen weer terug bij het Meeting Point. 

Het Meeting Point bevindt zich op 13 minuten lopen van het centrum van Poznan en ligt op 19 minuten lopen van het oude plein van de stad.

De naam van het Meeting Point is Fort Colomb. Die horecagelegenheid is gelegen aan ul. Powstanców Wielkopolskich. Kijk HIER voor een plattegrond.