Live Twitterverslag via @fcutrechtmatch
Je second screen omtoveren tot een heel tof screen? Daar helpt het Twitterverslag dat wordt gedaan via @fcutrechtmatch zeker bij! Vanaf ongeveer 18.30 uur begint de stroom van berichten vanuit Poznan.

Unieke foto’s en beelden via Instagram Stories en Snapchat
Een uniek en nóg uitgebreider kijkje achter de Europa League-schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, vanuit het INEA Stadion, via Instagram Stories en Snapchat. Volg de club op Instagram en Snapchat en zorg ervoor dat je niets mist!

Radioverslag
Ze zijn er altijd bij, dus ook als FC Utrecht Europees speelt: de vaste volgers van FC Utrecht van RTV Utrecht. Vanuit de perstribune in Polen doen ze live verslag van de wedstrijd in het programma Namen & Rugnummers. Tune in!

Win kaarten, voorspel de uitslag
Maak het voor jezelf extra spannend door de uitslag van de wedstrijd te voorspellen op Facebook. Heb je ’t goed, dan maak je kans op 2 vrijkaarten voor de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht - Willem II! Snel doorgeven dus, die voorspelling van jou!

Live op televisie
Last but not least: de wedstrijd Lech Poznan - FC Utrecht wordt live uitgezonden door FOX Sports, dat vanuit Poznan natuurlijk ook een voor- en nabeschouwing op de buis brengt.

De wedstrijd Lech Poznan - FC Utrecht begint vanavond (donderdag) om 20.15 uur.