Live Twitterverslag via @fcutrechtmatch
Je second screen omtoveren tot een heel tof screen? Daar helpt het Twitterverslag dat wordt gedaan via @fcutrechtmatch zeker bij! Vanaf ongeveer 17.30 uur begint de stroom van berichten vanuit de Residentie.

Unieke foto’s en beelden via Instagram Stories en Snapchat
Een uniek en nóg uitgebreider kijkje achter de Haagse schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, vanuit het Cars Jeans Stadion, via Instagram Stories en Snapchat. Volg de club op Instagram en Snapchat en zorg ervoor dat je niets mist!

Radioverslag
Ze zijn er altijd bij, dus ook vanavond weer: de vaste volgers van FC Utrecht van RTV Utrecht. Vanuit de perstribune in Den Haag doen ze live verslag van de wedstrijd in het programma Namen & Rugnummers. Tune in!

Win kaarten, voorspel de uitslag
Maak het voor jezelf extra spannend door de uitslag van de wedstrijd te voorspellen op Facebook. Heb je ’t goed, dan maak je kans op 2 vrijkaarten voor de wedstrijd FC Utrecht - Willem II! Snel doorgeven dus, die voorspelling van jou!

Live op televisie
Last but not least: de wedstrijd ADO Den Haag - FC Utrecht wordt live uitgezonden door FOX Sports, dat vanuit Den Haag natuurlijk ook een voor- en nabeschouwing op de buis brengt.

De wedstrijd ADO Den Haag - FC Utrecht begint vanavond (vrijdag) om 19.00 uur.