Het jaarverslag van FC Utrecht’s maatschappelijke tak is afgelopen zondag, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Willem II, gepresenteerd. Het werd uitgedeeld in het hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard en is, voor de liefhebbers, ook bij de receptie af te halen.

Niek Amelink, Manager Maatschappelijk van FC Utrecht, heeft het jaarverslag met trots uitgedeeld. “Er is niets mooier dan mensen door activiteiten een glimlach te geven en te zorgen voor blijvende herinneringen. En dat is wat we afgelopen seizoen met grote regelmaat mochten doen”, aldus Amelink. “Dat hebben we natuurlijk niet alleen gedaan. Al wat wordt beschreven in ons jaarverslag, is tot stand gekomen mede dankzij onze partners, die we dankbaar zijn voor de samenwerking en het vertrouwen. Samen maken wij het verschil in het leven van mensen.”

Nieuwsgierig geworden? Je kunt het jaarverslag ook DIGITAAL raadplegen.