FC Utrecht speelt in de eerste ronde van de KNVB Beker een uitwedstrijd tegen Ajax Amateurs. Dat is de uitkomst van de loting die vanavond (zaterdag) door oud-international Glenn Helder werd verricht.

In de eerste voorronde van de KNVB Beker van dit seizoen was Ajax Amateurs, dat uitkomt in de Zaterdag Hoofdklasse B, te sterk voor OJC Rosmalen. Vervolgens rekenden de Amsterdammers in de tweede voorronde af met Be Quick 1887. Zodoende maken ze deel uit van het 64 teams tellende hoofdtoernooi, waarvoor FC Utrecht als Eredivisionist automatisch was geplaatst.

De wedstrijden uit de eerste ronde van de KNVB Beker worden gespeeld op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 september. Binnenkort wordt duidelijk op welke dag het duel van FC Utrecht wordt ingepland, en niet veel later volgt dan ook de kaartverkoopinformatie.