De kaartverkoop voor de wedstrijd FC Utrecht - FK Zenit Sint-Petersburg begint woensdagmorgen om 9.00 uur. Een overzicht van de kaartverkoopinformatie voor het Europa League-duel dat op woensdag 16 augustus in Stadion Galgenwaard om 18.00 uur begint:

GOUDEN SEIZOENKAARTHOUDERS
Gouden Seizoenkaarthouders van FC Utrecht hebben op vertoon van hun Gouden Seizoenkaart gratis toegang tot het duel met FK Zenit Sint-Petersburg. Bovendien kunnen zij tot en met dinsdag 15 augustus maximaal 4 extra losse kaarten aanschaffen á 20 euro per stuk (Noordtribune en Zuidtribune) of 15 euro per stuk (Bunnikside en Cityside). Er is een korting van 50 procent voor jeugdkaarten en tickets voor 65-plussers. Op woensdag 16 augustus geldt dat een Gouden Seizoenkaarthouder nog maximaal 1 ticket kan aanschaffen, mits er niet al kaarten zijn gekocht.

SEIZOENKAARTHOUDERS
Seizoenkaarthouders van FC Utrecht krijgen tot en met vrijdag 11 augustus 23.59 uur de kans hun eigen plekkie terug te kopen. Bovendien kunnen zij maximaal 4 extra losse kaarten aanschaffen á 20 euro per stuk (Noordtribune en Zuidtribune) of 15 euro per stuk (Bunnikside en Cityside). Er is een korting van 50 procent voor jeugdkaarten en tickets voor 65-plussers. Op woensdag 16 augustus geldt dat een Seizoenkaarthouder nog maximaal 1 ticket kan aanschaffen, mits er niet al kaarten zijn gekocht.

CLUBKAARTHOUDERS
Clubkaarthouders van FC Utrecht kunnen tot en met dinsdag 15 augustus maximaal 2 losse kaarten aanschaffen á 30 euro per stuk (Noordtribune of Zuidtribune) of 25 euro per stuk (Bunnikside en Cityside). Er is een korting van 50 procent voor jeugdkaarten en tickets voor 65-plussers. Op woensdag 16 augustus geldt dat een Clubkaarthouder nog maximaal 1 ticket kan aanschaffen, mits er niet al kaarten zijn gekocht.

GEEN SEIZOEN- OF CLUBKAART
Wie geen Seizoen- of Clubkaart heeft van FC Utrecht, kan door middel van online registratie of registratie in de FC Utrecht Fanshop toch kaarten kopen, tot en met dinsdag 15 augustus. Het gaat dan om maximaal 2 losse kaarten á 30 euro per stuk (Noordtribune of Zuidtribune) of 25 euro per stuk (Bunnikside en Cityside). Er is een korting van 50 procent voor jeugdkaarten en tickets voor 65-plussers. Op woensdag 16 augustus worden alleen nog aan Seizoen- en Clubkaarthouders van FC Utrecht tickets verkocht.

TICKETS ONLINE EN IN DE FC UTRECHT FANSHOP
Tickets zijn ONLINE en in de FC Utrecht Fanshop verkrijgbaar. De FC Utrecht Fanshop is gevestigd naast de hoofdentree van Stadion Galgenwaard en geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.