De Utrechtse wereldkampioene Dafne Schippers maakt morgen, voorafgaand aan de Europa League-wedstrijd FC Utrecht – FK Zenit Sint-Petersburg, een ereronde in Stadion Galgenwaard. Schippers veroverde afgelopen vrijdag voor de tweede keer in haar loopbaan de wereldtitel op de 200 meter sprint.

Schippers is morgen eregast van FC Utrecht en woont de wedstrijd bij vanuit één van de loges van het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd maakt de snelste vrouw ter wereld op de 200 meter sprint een ereronde door Stadion Galgenwaard.

FC Utrecht kijkt uit naar het samen met loco-burgemeester Kees Diepeveen ontvangen van Schippers in Stadion Galgenwaard en roept iedereen op om, voor zover mogelijk, tijdig naar het stadion te komen om zo Schippers het onthaal te geven dat ze naar haar briljante race in Londen verdient.