Een kleine 2400 kilometer moeten de supporters afleggen die op 24 augustus de uitwedstrijd tegen FK Zenit Sint-Petersburg willen bijwonen. Een lastige reis, waar vooraf veel voor geregeld moet worden, waaronder een visum. FC Utrecht heeft daarom als geste besloten de wedstrijdkaarten van de supporters te betalen die meereizen naar Rusland, als blijk van waardering voor de genomen moeite.

Een kleine 200 supporters vergezelde het team naar het Poolse Poznan. Met de kleine tegemoetkoming hoopt de FC op maximale support in de voormalig hoofdstad van Rusland. 

Visum
Wie naar Sint Petersburg gaat moet een visum hebben. De supportersvereniging heeft iemand ingeschakeld die dit voor de leden regelt. Komende zaterdag kunnen leden zich tussen 14.00 en 17.00 uur melden in de kantine van VV De Meern. Wie nog mee wil naar Rusland, moet dan alle gewenste papieren meenemen. Welke dat zijn, is te lezen op de site van Supportersvereniging.

De supportersvereniging biedt een verzorgde reis aan met overnachtingen en vervoer vice versa luchthaven en hotel. De fans vliegen woensdagavond laat naar Sint-Petersburg en vliegen dan zaterdagmorgen weer terug naar Nederland.