Wie de wedstrijd FC Groningen - FC Utrecht wil bezoeken, kan van vrij vervoer gebruikmaken. Tickets voor de partij die op zondag 27 augustus om 16.45 uur begint zijn verkrijgbaar voor Uitkaart-, Seizoenkaart- en Clubkaarthouders van FC Utrecht.

AUTOKAARTEN
Ga je met de auto naar Groningen, dan kun je voor slechts 3 euro een ticket aanschaffen. In verband met grootschalige werkzaamheden aan het Julianaplein in Groningen is het advies te reizen via de A28. Parkeren kan op P4, en op vertoon van een parkeerkaart. Die krijg je, samen met een routebeschrijving, bij aanschaf van een kaartje. Tickets via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop.

BUSKAARTEN
Ook is het mogelijk met een georganiseerde busreis naar Groningen af te reizen. Tickets voor de busreis (heenreis + wedstrijdkaart + terugreis) zijn á 20 euro verkrijgbaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop.

WELKOMSTDRANKJE
FC Groningen biedt FC Utrecht-supporters, in het kader van een gastvrij ontvangst, bij aankomst een kop koffie of thee met een lekkere koek aan. Om bovendien de wedstrijdervaring prettiger te maken, zijn de netten die voorheen voor het gastenvak waren gespannen, inmiddels verwijderd. Dat bevordert het zicht, en dus de beleving.

TICKETS TOT EN MET DONDERDAG 24 AUGUSTUS
Kaarten zijn, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar tot en met donderdag 24 augustus, 23.59 uur.