De FC Utrecht-talenten Fabian de Keijzer, Mohamed Mallahi en Tommy St. Jago zijn opgeroepen voor Oranje Onder 18. Die ploeg komt op vrijdag 1 september (16.00 uur) en maandag 4 september (12.00 uur) in actie tegen Denemarken Onder 18.

Beide interlands worden gespeeld in het Nyborg Stadium in Denemarken. De FC Utrecht-spelers Dereck Darkwa en Stijn Schilder staan, zoals dat heet, stand-by. Dat houdt in dat die talenten op een later moment alsnog aan de selectie kunnen worden toegevoegd. 

Bondscoach Bert Konterman heeft voor het vriendschappelijke tweeluik de volgende spelers geselecteerd:
Delano Ladan (ADO Den Haag), Mitchell Bakker (Ajax), Jasper Schendelaar (AZ), Justin de Haas (AZ), Thijs Oosting (AZ), Juan Familio-Castillo (Chelsea, Engeland), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Tommy St. Jago (FC Utrecht), Achraf el Bouchataoui (Feyenoord), Ian Smeulers (Feyenoord), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Orkun Kokcu (Feyenoord), Andrew Mendonca (PSV), Tijn Daverveld (PSV), Zakaria Aboukhlal (PSV), Dogucan Haspolat (Excelsior), Thomas Buitink (Vitesse).