FC Utrecht mocht, een kleine week voor de eerste Eredivisiethuiswedstrijd van dit seizoen, al bijna 1.500 nieuwe Seizoenkaarthouders verwelkomen. In totaal zijn er nu 11.178 Seizoenkaarten besteld voor dit seizoen.
 
Naast de bijna 1.500 nieuwkomers keert een bijzonder hoog percentage van de abonnementhouders van vorig seizoen deze jaargang terug in het mooiste plekkie op aard; Stadion Galgenwaard. Van de Seizoenkaarthouders van 65 jaar of ouder verlengde maar liefst 99 procent al zijn jaarkaart; een extreem hoog percentage. De leeftijdsgroep die tot nu toe het één na hoogste verlengpercentage scoort, is die van 18-21 jaar: 88 procent. Volwassenen (22-64 jaar) volgen met 85 procent.
 
De jongste supporters van FC Utrecht zijn, zo blijkt uit een inventarisatie van de cijfers, het laatst met het verlengen van hun abonnement; 77 procent van de Seizoenkaarthouders in de categorie 13-17 jaar heeft de nieuwe jaarkaart besteld, 51 procent van de abonnees jonger dan 13 jaar nam al een nieuwe kaart af.
 
De plaatsen met het hoogste verlengpercentage op dit moment zijn Vleuten en Houten (88 procent), gevolgd door Bilthoven en IJsselstein (allebei 86 procent), Maarssen (85 procent), Utrecht (82 procent), De Meern (81 procent), Zeist, (79 procent), Nieuwegein (78 procent) en Amersfoort, met een verlengpercentage van 76.