Verdediger Reda Akmum van FC Utrecht staat stand-by voor de selectie van Oranje Onder 17 die binnenkort deelneemt aan het Komm Mit 4 Nations Tournament in Duitsland. Dat houdt in dat de achterhoedespeler op dit moment niet tot de toernooiselectie behoort, maar daar mogelijk nog wel aan wordt toegevoegd.

De Nederlandse Onder 17-ploeg begint op vrijdag 8 september in Deggendorf aan het toernooi met een partij tegen Israël Onder 17. Op zondag 10 september nemen de Nederlanders het in Passau op tegen Italië Onder 17. Het toernooi wordt voor de Nederlandse talenten afgesloten met een partij tegen Duitsland Onder 17 en die wordt in Burghausen gespeeld.

De selectie van Oranje Onder 17 voor het Komm Mit 4 Nations Tournament:
Terrence Douglas (Ajax), Liam van Gelderen (Ajax), Jurrien Maduro (Ajax), Nordin Musampa (Ajax), Enric Llansana (Ajax), Daan Reiziger (Ajax), Venitchio Sint (Ajax), Vicente Besuijen (AS Roma, Italië), Mees Bakker (AZ), Bram Franken (AZ), Kenzo Goudmijn (AZ), Manuel Pherai (Borussia Dortmund, Duitsland), Daishawn Redan (Chelsea, Engeland), Wouter Burger (Feyenoord), Denzel Hall (Feyenoord), Ramon Hendriks (Feyenoord), Joey Koorevaar (Feyenoord), Toshio Lake (Feyenoord), Crysencio Summerville (Feyenoord), Arjen van der Heide (sc Heerenveen), Shurandy Sambo (PSV), Nigel Thomas (PSV), Vincent Schippers (Sparta Rotterdam).