Akmum in voorselectie Oranje Onder 17

28 augustus 2017
Deelname aan Komm Mit 4 Nations Tournament lonkt voor FC Utrecht-verdediger. 
Het Komm Mit 4 Nations Tournament dat binnenkort in Duitsland wordt gespeeld, krijgt in de persoon van Reda Akmum mogelijk een FC Utrecht-deelnemer. De verdediger behoort tot de voorlopige selectie van Oranje Onder 17, dat binnenkort in actie komt op het vierlandentoernooi.

De Nederlandse Onder 17-ploeg begint op vrijdag 8 september in Deggendorf aan het toernooi met een partij tegen Israël Onder 17. Op zondag 10 september nemen de Nederlanders het in Passau op tegen Italië Onder 17. Het toernooi wordt voor de Nederlandse talenten afgesloten met een partij tegen Duitsland Onder 17 en die wordt in Burghausen gespeeld.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 17:
Lorenzo van Kleef (ADO Den Haag), Terrence Douglas (Ajax), Liam van Gelderen (Ajax), Jurrien Maduro (Ajax), Quinten Maduro (Ajax), Enric Llansana (Ajax), Daan Reiziger (Ajax), Venitchio Sint (Ajax), Vicente Besuijen (AS Roma, Italië), Mees Bakker (AZ), Quinten Dekkers (AZ), Bram Franken (AZ), Kenzo Goudmijn (AZ), Manuel Pherai (Borussia Dortmund, Duitsland), Daishawn Redan (Chelsea, Engeland), Marouan Azarkan (Feyenoord), Wouter Burger (Feyenoord), Denzel Hall (Feyenoord), Ramon Hendriks (Feyenoord), Joey Koorevaar (Feyenoord), Toshio Lake (Feyenoord), Splinter de Mooij (Feyenoord), Crysencio Summerville (Feyenoord), Thomas Poll (FC Groningen), Arjen van der Heide (sc Heerenveen), Mathijs Bel (PSV), Mees Kreekels (PSV), Shurandy Sambo (PSV), Nigel Thomas (PSV), Damian Timan (PSV), Vincent Schippers (Sparta Rotterdam), Reda Akmum (FC Utrecht), Yassin Oukili (Vitesse), Joey Kesting (Vitesse).