De kaartverkoop voor de eerste Eredivisiewedstrijd van dit seizoen, ADO Den Haag - FC Utrecht, is vandaag (zaterdag) begonnen voor Gouden Seizoenkaarthouders van FC Utrecht. Woensdag begint ook voor Uitkaarthouders de ticketverkoop. Er kunnen zolang de voorraad strekt, en uiterlijk tot en met donderdag 9 augustus, kaarten worden aangeschaft voor de partij die op vrijdag 11 augustus om 19.00 uur begint in het Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Autocombi
Tickets voor de autocombi zijn á 10 euro verkrijgbaar. ONLINE en in de FC Utrecht Fanshop kun je een omwisselbiljet aanschaffen. Dat kun je op de wedstrijddag tussen 17.15 en 17.45 uur omwisselen bij P-Bodegraven (vlakbij Total) aan de A12.

Buscombi
Kaarten voor de buscombireis kosten 22 euro per stuk en zijn zowel ONLINE als in de FC Utrecht Fanshop verkrijgbaar.