Er is een stormloop ontstaan op de eindbaasactie van Tele2. Wil jij als ondernemer ook kans maken om voor één dag de eindbaas van FC Utrecht te zijn? Frans van Seumeren en Tele2 dagen je uit! Zie het voor je: jouw bedrijfsnaam op het wedstrijdshirt van onze FC, jouw reclame-uitingen op de LED Boarding, een eigen skybox én we halen je op met onze spelersbus. Een unieke kans!
 
“Afgelopen seizoen hebben we op een geweldige wijze Europees voetbal behaald”, kijkt FC Utrecht-baas Frans van Seumeren terug. “Dat was het resultaat van ambitie hebben en elke dag keihard werken. Dat is ook de succesformule voor ondernemers. Daarom heeft onze connectiviteitspartner Tele2 een geweldige actie voor eindbazen die, net als ik, onbeperkt willen ondernemen. Zulke ondernemers kunnen voor één dag de eindbaas bij FC Utrecht worden. Heb jij lef en ambitie om eindbaas van FC Utrecht te worden? Dan kijk ik uit naar een ontmoeting met jou!”
 
De Tele2 eindbaas voor een dag:
• Gaat sparren met topondernemer Frans van Seumeren;
• Komt op het shirt van FC Utrecht;
• Komt op de boarding rond het veld;
• Krijgt zijn eigen skybox;
• Wordt vervoerd met de spelersbus van FC Utrecht.

Pak je kans en geef je op!
Ondernemen is kansen pakken. Wil jij ook sparren met Van Seumeren over ondernemerschap, op plekken in het stadion komen die voor anderen verborgen blijven en profiteren van geweldige promotiemogelijkheden voor jouw bedrijf? Geef je dan nu gratis op via: fcutrecht.nl/eindbaas.