FC Utrecht speelt donderdag in Waalwijk tegen Valletta FC. FC Utrecht informeert je via deze weg over de reis naar het Mandemakers Stadion.

BUS
Heb je een buskaartje voor de wedstrijd van donderdag, dan staat daar een busnummer op. De bussen 1 tot en met 16 vormen samen cluster 1. De bussen 17 tot en met 48 zijn cluster 2.

Alle bussen vertrekken vanuit de Jaarbeurs in Utrecht. Kom je daar met de auto heen, parkeer dan op P4 (gelegen aan de Truus van Lierlaan, pal naast de opstaplocatie). Kom je met het openbaar vervoer naar de Jaarbeurs, loop dan vanuit het NS Station linksom naar P2. De te wandelen route staat met borden aangegeven. Volg alsjeblieft de aangegeven route.

Reis je in cluster 1 (de bussen 1 tot en met 16 dus), zorg er dan voor dat je om 15.45 uur aanwezig bent. Zit je in cluster 2 (dus: de bussen 17 tot en met 48), ben er dan om 16.00 uur.

In de bussen mag niet worden gerookt. Je mag wél zelf drinken meenemen. Let op: glaswerk is verboden.

In de bus ontvang je jouw wedstrijdticket. Dat wordt geruild tegen je buskaartje.

De bussen stoppen in Waalwijk bij de FC Utrecht Fanzone die daar is gecreëerd. In de Fanzone kun je wat eten, drinken, zijn er diverse activiteiten en er treden verschillende artiesten op. De Fanzone gaat om 17.30 uur open. De poorten van het Mandemakers Stadion gaan om 18.00 uur open. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Na afloop van de wedstrijd is de Fanzone het vertrekpunt van de bussen, die dan weer terugkeren naar de Jaarbeurs.

In het stadion is de FC Utrecht betaalkaart gewoon geldig.

AUTO
De parkeerkaart die je hebt ontvangen zorgt ervoor dat je vanaf 17.00 uur kunt parkeren in de nabijheid van het Mandemakers Stadion. Op je parkeerkaart kun je zien welk parkeerterrein dat is.

Vertrek op tijd naar Waalwijk en neem de A59. Neem afslag 37 en volg vanaf dat punt de borden die verwijzen naar het parkeerterrein waar jouw kaart toegang tot geeft. 

Volg bij de parkeerplaats de aanwijzingen van de verkeersregelaar en zorg ervoor dat je geen waardevolle spullen in je auto laat liggen. Voor de wedstrijd kun je terecht bij de FC Utrecht Fanzone, die om 17.30 uur open gaat. Je kunt daar wat eten, drinken, er zijn diverse activiteiten en er treden verschillende artiesten op. De poorten van het Mandemakers Stadion gaan om 18.00 uur open. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

In het stadion is de FC Utrecht betaalkaart gewoon geldig.

Het gekochte e-ticket is direct je toegangskaart. Deze hoeft dus NIET meer omgewisseld te worden.