FC Utrecht speelt op zaterdag 15 juli een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen SV Meppen. De aftrap van het duel met de ploeg die uitkomt in de 3. Bundesliga is op Sportcomplex Zoudenbalch die dag om 15.00 uur.

Gouden Seizoenkaarthouders hebben gratis entree voor het duel met SV Meppen en ontvangen hierover per e-mail bericht. Wie geen Gouden Seizoenkaart heeft, kan op de wedstrijddag bij de kassa een kaartje kopen á 5 euro.

SV Meppen werd afgelopen seizoen met overmacht kampioen in de Regionalliga-Nord. Met 79 punten en een positief doelsaldo van 46 waren de mannen uit Meppen een klasse beter dan naaste achtervolger ETSV Weiche Flensburg, dat eindigde op 66 punten. Dit seizoen speelt SV Meppen in de 3. Bundesliga. Een plek in die liga dwong het team af door in de promotieduels SV Waldhof Mannheim te verslaan.